H

8. СУ "Васил Левски"

Нашето училище
Училището ни е ОСМО,
Най-доброто на света!
Тук научих наш`то слово,
Как да смятам и чета!
      Екатерина Светецова – ІV б

Баскетболен клуб „Шампион 2006”

 Момчета и момичета от 8 СОУ „Васил Левски”, на възраст от 7 до 15 години могат да се включат в отборите по баскетбол към БК „Шампион 2006”.

www.champion2006.com

 

 

Таекуондо клуб „Рамус”

В 8 СОУ "Васил Левски се водят и тренировъчни занятия по таекуондо. Димитър Михайлов e треньор и собственик на ТКД клуб "Рамус", многократен републикански и вице-балкански шампион, бронзов медалист на Европeйско първенство за студенти, има множество участия в републикански първенства, международни турнири, участия в големи шампионати, както и такива в големи открити турнири. Притежава III дан.

 

 

 

 

Детски футболен клуб „Лъвчетата”

Ученици от І клас  до ІV класса включени в училищен отбор по футбол. Те тренират към ДФК „Лъвчетата”. Отборът тренира по ръководството на Алексей Степанов. Завършил е Национална спортна академия „Васил Левски“, Треньорски факултет-футбол, Ученически факултет, Спортна журналистика. Като футболист е играл в следните отбори: Металург, Миньор (Пк),Черноморец,Миньор (Бобовдол), Енад (Кипър), Финикас (Кипър). Бивш национал по футбол.

 www.dfclavchetata-bg.com

 

 

Спортен Клуб по Фехтовка "СОФИЯ"

Спортен Клуб по Фехтовка "СОФИЯ" клуб с дългогодишни традиции в обучаването на спортисти от всички възрасти. При нас може да се запише всеки който желае да стане добър състезател, шампион или просто да спортува за здраве. Няма възрастови ограничения. Нашето мото е "Ние се забавляваме и така побеждаваме!". Елате при нас и се насладете на този великолепен спорт.

www.fencing-sofia.com/