H

8. СУ "Васил Левски"

Нашето училище
Училището ни е ОСМО,
Най-доброто на света!
Тук научих наш`то слово,
Как да смятам и чета!
      Екатерина Светецова – ІV б

Математиката и нашият живот

Учениците от VI клас изработиха проекти по темата "Приложение на геометричните тела".

Maths projects combined

Коледен конкурс

В началото на месец декември 8. СУ "Васил Левски" организира конкурс за приказка/есе и рисунка/комикс, посветен на Коледните и Новогодишни празници.

Благодарим на всички участници за прекрасните творби, които създадоха!

Сред получените приказки/есета се отличиха Никол Славчева от IV "a" клас, Никол Тодорова от III "а" клас и Елеонора Берберска също от III "а" клас.

В конкурса за рисунка/комикс призовите места заслужиха Георги Генов от V "б" клас, Стела Костадинова от III "a" клас и Ния Цолова от I "д" клас.

 Може да видите някои от наградените произведения в празничния брой на нашия училищен вестник.

"Арт състезания" 2017

Димитър Станчев от IV "а" клас на 8. СУ "Васил Левски" спечели състезанието по фотография на тема "Невидимо за очите", част от платформата "Арт състезания". Кметът на район "Студентски" Димитър Дилчев награди победителя с фотоапарат, а останалите участници с тематични подаръци.
Поздравяваме всички наши ученици за прекрасните снимки и им пожелаваме да продължават да работят упорито и да развиват своите таланти.

"Невидимо за очите"

Конкурс за есе по случай Деня на народните будители

По случай 1 ноември – Ден на народните будители, 8. СУ „Васил Левски“ организира конкурс за есе сред учениците от шестите класове. Благодарим на всички включили се наши възпитаници и поздравяваме отличилите се Ралица Казакова, Десислава Паликова и Крисиана Коцева от VI “б” клас и Виктория Иванова от VI „а“ клас. Щастливи сме, че нашите ученици оценяват и се вдъхновяват от делото на всички онези българи, които мечтаха, твориха и се бориха за съхранение и предаване на българщината през вековете. IMG 7667IMG 7670IMG 7672